evafagrell

Kategori: Allmänt

Vän

Trots att det är svårt att sova oftast och jag är trött som själva den, så är livet ändå härligt och jag känner mig tacksam att jag har det liv jag har.

Jag har en underbar familj som består av en underbar man, katter som är helt underbara. Och så har jag några vänner som alltid finns där och dom är något alldeles extra.

Fick ett brev av en av dom idag och det låg lite mer i det brevet än vad som skulle ligga där. Tårarna kom när jag såg det, det var en sådan fin present. Ett egetgjort armband, som jag vet att hon gjort med känsla för vad jag behöver. 

 

Denna vän har funnits vid min sida sedan 2005 och även när jag fick min smärta så finns hon där och hon är verkligen något alldeles extra. 

Lika väl som jag inte vet hur jag ska kunna ge tillbaka lite av det som min man gett mig, lika lite vet jag hur jag ska kunna ge tillbaka allt det som min vän gett mig. 

Jag hoppas att hon verkligen förstår hur mycket hon betyder för mig, för hon vet verkligen allt om mig.

Att få ha en riktigt vän när det verkligen behövs så här, det bland det bästa som finns. En vän man kan spy all världens problem med för att sedan skratta och ha kul med, kanske är man bara tyst tillsammans med, men du kanske vet känslan? Det är en underbar vän.

Nackdelen här, är hon bor så väldans långt bort, så det blir mest telefonkontakt. Har sagt att hon borde flytta hit, hon tycker jag borde flytta dit. :)

Var rädd om den vännen du har, dom är guld värda!

Kram

Hade en liten stund för mig själv i naturen igår, det är för himla skönt.

Det är så mycket lättare att njuta av livet där ute.

I morgon är det dags för Falun, nu ska det testas för hur mycket aktivitet jag har i muskler och nerver. Håll tummarna, jag vet egentligen inte för vad, men något i alla fall. :)

Kram!

Äntligen

Äntligen kan jag skriva igen. Jag försökte på både paddan  och telefonen, men funkade inget vidare.

-Har precis kommit hem från en trevlig, spännande och skön resa på en av de stora vita i Östersjön. Jag lyckades hålla mig fri från sjösjuka, trots att det blåste så pass att vågorna uppgick till 3-4 meter höga på hemfärden, men jag kan lova att det kändes som att försöka sova i en berg och dalbana, plus att det gungar ännu trots att jag klev av båten för mer än 12 timmar sedan. :)

Äntligen hemma och jag tror våra fyrbenta barn har saknat oss. Och då har dom ändå en kattvakt dom älskar.

Jag älskar naturen här uppe och det är oftast där man återhämtar sig, men iblandd kan jag tycka att det är jobbigt att bo här när man har så långt till allt man vill göra. Gå på cafe. bara ut och titta i någon butik ibland, ja allt du kan göra med ett större ställe. Men naturen här slår ändå allt det.

 


 

Hej!

Du är välkommen till min sida som jag precis har skaffat.

Min förhoppning är att jag ska skriva saker som gör dig intresserad. Det kommer ganska mycket att handla om min nackskada jag ådrog mig på jobbet för några år sedan. Kanske känner du igen dig och inte känner du dig ensam längre, för jag har förstått att det finns många av oss. Jag har haft den i snart 3 år och kämpar med att hitta arbetsuppgifter som passar mig, försäkringsbolag ja ibland även med läkarna.

Har du det så med? Kanske vänner och familj inte alltid förstår heller? Jag har sådan tur att jag har en man som förstår mig otroligt bra. Utan honom vet jag faktiskt om jag funkat så här bra.

Men självklart kommer jag skriva lite annat med. Så välkommen hit!

                                                                                                                                                                                                                                                             

                                                                                 

Välkommen

Välkommen till for.me!

Det här är ditt första inlägg. Logga in och ta bort inlägget under "arkiv" i menyn om du inte vill ha kvar detta.

Upp