evafagrell

Träning..........

Halloj där ute! Hoppas ni har det bra.

Jag försöker träna nu när jag är ledig. Kroppen har kanske inte helt den orken jag önskade, men vi gör så gott vi kan. :) Jag var ute och gick en promis igår, det var underbart, men vänster ben hänger inte riktigt med för att inte tala om när vi ska gå i uppförslut. Ha ha ha. Hela den här byn är ju byggd för att allt ska ligga uppåt och mitt ben vill inte då. det tar hundra år att komma hem igen. :) Men vi försöker. :)

Idag blev det pilates, som absolut inte var enkelt idag, taichi qigongen var helt okej, men armarna orkar inte vara i luften så länge. För att inte tala om när jag avslutade med några yoga övningar och blir tvungen att använda armarna. Jösses vad vi inte var överens då. :D

Det är vänster sida som är den som är värst drabbad, vänster arm, vänster ben. Vi traglar på och hoppas att vi någon dag får hjälp. :)

Planera ett liv är inte helt enkelt heller, försöker att planera en kurs med en vän, men det är ju hopplöst när vi inte vet något om framtiden. För denna kurs är inte bara ett tillfälle, utan den är fyra gånger.

Ja ja, jag fortsätter med min träning och hoppas att kroppen orkar ett tag till. Den ska få vila i stort sett resten av dagen och jag hoppas den kommer att tycka om det. :)

Kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas