evafagrell

Jubileum!!

Halloj på er därute.

För ett par dagar sedan firade jag och min skada tre år tillsammans och ett evigt kämpade med försäkringsbolag.

Tre år med en skada som började med ett krasande i nacken och rygg, men omedelbar huvudvärk för att allt eftersom eskalera till smärtor kraftlöshet så jag vissa dagar har svårt att sköta mitt vardagsliv. 

Och på grund av detta vill min arbetsgivare jag varit trogen i många år, kanske inte anställa mig. Att vara ärlig mot arbetsgivarna ska man troligen inte vara. Blir så trött. Vet jobb som jag skulle kunna utföra en längre tid, om jag bara slapp ett moment i det som dom la till för något år sedan

Ja ja, kanske är det ännu en pusch för att jag ska ta mig vidare. Flytta härifrån kanske? Wow, tänk om det skulle ske.

Väntar utlåtande från läkaren på akademiska och hoppas det kommer snart. Vill veta hur dom tänker och funderar. :) Plåtarna är skickade i alla fall.

Kanske är det min tid att få läka snart, jag hoppas verkligen det så jag kan börja ägna mig åt roligare saker. Att hjälpa andra läka sig. Och planera saker med en mycket god vän. Vi tittar på en kurs som jag hoppas kan bli av. Tror personligen att detta egnetligen inte påverkas av att jag har en ond skada, men det skulle hjälpa till att vara mer hel själv. :)

Kram på er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas