evafagrell

Tandtråd... :)

Halloj på er!

Har varit ganska duktig när jag nu blivit helledig. Har tränat pilates, det känns i musklerna i magen, dom gör ont. :) Och så kör jag taichi qigong, och det är så fantastiskt skönt. Jag hoppas den ska hjälpa mig med balansen som blivit urdålig. Har gått promenader varje dag hitintills och faktiskt så funderar jag även idag att gå trots att det blåser som själva den.

Något som följt med är kosten. Har försökt tänka på den mer och mer också och det känns så himla bra. Jag hoppas det bara håller i sig. Jo, jag kommer att fuska och äta något gott ibland, men ska försöka att inte tappa huvudet helt då. :) 

Kroppen gör ont, men jag försöker och tror den mår bra av detta och nu när jag är ledig, då kan den få vila när den känner och vill det. 

Var till tandhygienisten häromdagen och hon vill att jag ska använda tandtråd mera. Jösses, jag har så svårt att få upp armarna så pass länge man behöver ha dom där, så det kommer att ta minst en kvart, 20 minuter extra. Mina armar är ju helt körda när det gäller att ha dom uppe på det viset. Kanske borde jag ha en assistent för det arbetet snart. Ha ha ha! Det är ju jobbigt att borsta tänderna ibland då armarna inte orkar att hålla sig uppe så länge, så det här kan bli spännande. :D Annars tycker jag faktiskt att både den nya tandläkaren och tandhygienisten är riktigt bra. Jag avsyr inte att gå dit längre.

Ska börja om kroppen tycker efter promenaden att börja leta grejer att slänga eller sälja. Dags att rensa ordentligt och få lite finare energier i hemmet. :)

Kram på er därute! Hoppas ni får en toppendag!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas