evafagrell

Arbetsförmedlingen..

Hej på er där ute.

Vad gör ni? Jag gör just nu så lite som möjligt, ska dock följa min älskade ut i skogen idag. Återhämtning för mig är att även sinnena får sitt. Och i skogen får vi jobba med det mentala och andliga, eller hur man nu vill göra. Faktiskt tror jag att det är det bästa för kroppen nu egentligen, eftersom den gör mer och mer ont vid varje träningspass jag gör och då gör jag ju inte stora saker. Qigong, pilates, ändå skriker kroppen och krampar. Nu har jag gett den vila i två dagar och jag känner mig redan mjukare. Men för det kan jag inte sluta med detta, kroppen måste få ta sin tid och förstå att jag vill den väl egentligen. Men idag är det sinnenas tur.

Sedan jag trillade baklänges sist, har jag svårare att sova på nätterna. Jag hade jobbigt förut, men nu är det hopplöst. Så du kanske förstår att jag är trött jämt. Har skrivit till läkaren igen och jag har sett att dom tittat in på min journal och fått ett utlåtande om röntgenplåtarna som senast tog, men mer vet jag inte.

Då jag är arbetslös och inte vet vad jag kan ha för jobb, ska jag träffa arbetsförmedlingen snart och göra en utvärdering hoppas jag. För det är dumt tycker jag att söka jobb som jag inte kan utföra sedan. Så det ska bli bra hoppas jag. Påbörjade detta för två år sedan med ett annat kontor, men det rann ut i sanden. Så jag hoppas nu att det ska bli bra.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas