evafagrell

Myser..

Myser med mina finaste idag. 

Min värld med katter ger mig mycket kärlek, mycket gos och kelande.

Och jag kan bara konstatera att dom ger mig så mycket när jag har tuffa dagar. Min gamling som nyss fyllde 17 år han kommer direkt när husse inte är hemma och om matte mår dåligt. Han är så underbar. Dom andra två damerna gör nästan likadant, men absolut inte i samma utsträckning, men mycket kel och gos blir det.

Vad livet skulle vara trist om man inte hade dessa fyrbenta varelser. :)

                                

Som sagt, dessa underbara har varit nära mig hela helgen och jag har haft mycket ont. Troligen för att jag börjat pyssla ute i trädgården,Farit fram och tillbaka i bil för att jag måste, för att jag pysslar hemma. Min kropp vill verkligen inte detta och den har verkligen visat detta i helgen. Man kan säga att jag varit helt utslagen. 

Trots ett raseri utbrott då jag inte orkade, så känner jag ändå att min man finns där när jag behöver det. Han får stå ut med mycket ibland. Efteråt får jag dåligt samvete, men min man finns där trots allt och jag är glad för det. Pillren hjälper till viss del, men jag önskar att det fanns bättre.

Jag har ett underbart liv egentligen, trots att det kanske inte låter så, och jag tror, att det är dax att byta blad i min bok i livet. Det är dax att göra det jag verkligen vill, med min man bredvid mig, Efter operationen, så har jag många tankar som ska sjösättas, med vänner, utan vänner, men sjösättas ska dom. Jag ser verkligen fram emot det. Det känns som ett liv före operationen och ett efter. Och jag längtar big time efter det nya. Det kan bli spännande.

Kram på er och ha en fortsatt trevlig söndag. :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas