evafagrell

När borde man?

Hej svejs!

Varit ledig i ett par dagar och jag har varit däckad, i värk och kraftlöshet. Jobbade tre dagar på raken och en del snöskottande och annat skitarbete som behövdes göras. Redan den andra dagen kände jag att det här kommer bli tufft. Och så rätt jag hade. Lördag och söndag var jag på väg att falla i gråt, vad jag än gjorde. Men jag klarade det med lite envishet.

Dagarna efter så har jag däremot varit däckad, min kropp har verkligen inte velat göra ett skit. Att sova på nätterna är ett rent helvete och det till följd att jag blir trött på dagarna.

Nacken, fingrar, armar, huvud värker ständigt, samtidigt så moler det på många andra ställen, ändå vill jag försöka leva så normalt det bara går. Men gubben min har börjat köra mig till och från jobbet, så jag ska kunna stoppa i mig så mycket piller jag kan behöva. :) Han är för snäll.

Jag vill också träna, men den orken, den finns inte, för jag måste få vila på min ledighet. Jag försöker dock planera mitt liv för framtiden, som jag snart hoppas kommer. :)

Kanske borde man sjukskriva sig? Men blir jag bättre av det? Kanske, kanske inte.. När borde man sjukskriva sig?

Kram på er.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas