evafagrell

Före och efter.. :)

Hej på er där ute..

Hoppas ni har det bra. Jag jobbade troligen lite för hårt med snön på jobbet igår, för idag känns det som om någon kört över mig med en ångvält. Det jag kanske gjorde fel, var att ta ett piller som tog bort det värsta, så då körde jag på. Det känns idag. Men det är tur jag är ledig. 

Man kan säga att man känner sig som ett litet barn som behöver sova extra på dagen. Känns inte normalt för en vuxen person, men där är jag just nu. Och inte nog med det, det börjar bli svårt att få armarna bakåt, jag har svårt att klia mig själv på axeln eller nere i vekryggen, för armarna gör så ont. Känns inte riktigt normalt, eller vad tycker ni.

Fick åter igen ett avslag på nästa tur med trafikskadenämnden. Att dom skulle gå på försäkringsbolagets sida, var vi redan medvetna om.. Men det kan kännas surt att betala en massa, sedan när man behöver deras hjälp, så ger dom inte ett ynka öre för skador man får. Så varför har man försäkringsbolag?  Det var lika när vi fick en stor vattenskada i nedre våningen, men där fick dom ge med sig en del, så fick nästan hälften i alla fall. Men detta blir svårt känns det som.

Först ska man varit skadefri i alla år till dess att du söker från försäkringsbolaget. Och eftersom mitt sitter i nacken, så ska jag helst aldrig ha sökt för det innan eller fått hjälp med massage. Ja du ska inte ens ha gjort sakerna i förebyggande. Att jag knappt gick till läkare innan detta datum då jag råkade ut för detta, har inte heller någon betydelse. Inte var jag till sjukgymnast så ofta heller, men nu efter tre år så har jag slutat gå dit. Nu väntar vi på eventuell operation och då får jag börja gå dit igen. 

Ja ja, sådant är livet just nu, jag vill inte deppa ihop för mycket, men ibland kommer det över mig. :) Troligen på grund av att smärtorna har blivit så mycket kraftigare sedan i höst. Jag och skadan firar tre år tillsammans nästa månad.

Jag sitter och planerar för ett liv efter eventuell operation, jag hoppas det inte blir värre. Men även om den inte skulle lyckas helt, så tror jag själv att det skulle hjälpa mig lite. Just nu känns det som ett liv före den och ett liv efter. :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas