evafagrell

Trött tröttare tröttast.....

Ni vet en sådan där knopp på trädet som vill spricka ut och börja växa, men har inte orken riktigt att ta sig dit? Där är jag nu. Jag vill jag vill jag vill, men kroppen skriker orkar inte orkar inte, stopp. Jag känner mig som en urvriden trasa. Längtar tills säsongen är över. Tre dagar kvar.

Svårt att söka nytt jobb, när man inte vet vad kroppen orkar och kan just nu. Idag hos frissan så bläddrade jag i en tidning, men det var snabbt över, jag orkade inte hålla  den. Armarna är väldigt kraftlösa just nu.

Har skrivit till Akademiska för att höra om det finns någon plan, har sett att läkaren varit in och tittat, men har inte hört något ännu. Jag hoppas att dom gör mer än att titta på den.

Har beställt mina senaste röntgenbilder på ryggen för att jag fortfarande inte vet hur det ser ut och vill ha det för att visa kiropraktorn och sjukgymnasten.

För första gången har jag blivit utan ett jobb under en sommar, för att jag vart ärlig och företaget inte vill ha mig där längre. 

Som sagt, min man är toppen. Han har vallat runt mig idag, jag är helt slut, men vi har tittat på lite bostäder. Pratade med en företagare på en av orterna och insåg att hyr jag där, kan jag kanske få både större och billigare samtidigt. :) Men letandet går vidare. :)

I sommar blir det att återhämta sig, planerar att plåga kroppen lite, men då med träning och meditation och taichi qigong. Det kommer jag satsa på under sommaren, allt för att kroppen ska kunna få återhämta sig. Det kommer att göra jävulskt ont och jag kommer att vara slut, men jag tror ändå att i det långa loppet så vinner vi på detta. 

Kram från en trött, slut och gråtande knopp.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas