evafagrell

Träning...

Har varit ledig i två dagar nu och det är bara så himla underbart. Jag kan sova när jag behöver på dagen, för kroppen och sinnet är verkligen genomtrött.

Men idag var jag ute och gick, gjorde pilatesträning. Är ganska stolt över mig själv att jag gjorde det, trots tröttheten. Men nu när jag är ledig, ska jag försöka hålla i detta då det känns viktigt för framtiden. Och så länge jag är ledig, hoppas jag kunna göra flera saker på samma dag. Just nu mår jag bra, men misstänker att det inte är bara träningsvärk som kommer att komma. :) 

Fick mina röntgen svar igår och skickade dom till min kiropraktor. Jag undrar om hon fortsättningsvis vill behandla mig. :) När jag tittade på dom så verkar det finnas lite saker både här och där. 

Sökt nytt jobb har jag gjort med och skulle jag ha turen med mig och få ett av dom, då bär det snart iväg härifrån. Vilken känsla. Men måste samtidigt vara realist, måste berätta för dom om hur situationen ser ut så småningom för att vara ärlig. Dumt att ljuga när det kanske blir operation så småningom. Eller hur? Samtidigt så var jag ärlig på ett annat jobb och efter 25 år så var jag inte välkommen längre. Trots att skadan är gjord där. Så vad är bäst egentligen?

Ja ja, ärlighet varar längst tror jag i alla fall.

Nu ska jag njuta av en underbar ledighet så ha det gott där ute!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas