evafagrell

Planering....

Vaknat ur en natt som varit jobbig. Sova är så svårt ibland. Har haft en vecka med en intensiv smärta och svårt att sova och då har jag ändå testat TENS. Den hjälper inte jättebra om man säger så. Ni kan ju tänka er hur man mår när kroppen inte får sova, alltid värker och alltid är kraftlös. Humöret blir påverkat kan jag lova.

Ibland funderar jag hur kunde detta hända. Av en vanlig skotertur. Men hur kunde det hända mig? Detta händer bara andra. :D Men nu sitter jag med detta och det blir värre och värre. Och för varje gång jag varit till sjukvården där dom trycker och vrider för att kolla min rörlighet och reflexer, så blir det värre. Varje gång något händer så blir allt mer intensivt och det gör ännu ondare.

Igår kunde jag knappt få gaffeln till munnen, då styrkan i armen inte fanns där. Idag har jag svårt att klia mig på axeln, får knappt upp armen i det läget. Plus alla vanliga saker. Men jag vägrar ge upp och nu när jag blir ledig, då ska jag försöka hålla igång och  gå mycket vandra i skogen. 

Som sagt, kroppen står inför många utmaningar, men det gör livet med, då jag inte vet hur det ska bli eller om det blir operation. Jag är taggad att planera mitt företag och flytta det, men så länge jag inte vet hur dom tänker kan jag bara planera lite granna. Som för varje månad. I värsta fall så får jag flytta månaderna ett steg om det skulle bli operation.

Kram på er där ute i cyberrymden! <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas