evafagrell

Ibland så.. :)

Halloj på er!

Har haft några ganska bra dagar. Det värker, men ändå så känns det som om det är så lite så varför klaga mer än vad man behöver. 

Var på uselt humör i lördags och min käre make fick sig en åktur. Men jag har sagt förlåt och den värken har jag inte haft mer just nu. Han får stå ut med mycket ibland, men är så tacksam att han finns hos mig. Vad gör man för en sådan person som ger och ger utan att be om något tillbaka?

Blir ledig snart, riktigt ledig och har då bestämt mig för att ge kroppen det som vi inte orkar när jag jobbar. Träning och en stund för egen vila i form av inre balans. Känner att det kan vara bra att ha inför en eventuell operation. :)

Har funderat på en sak som drabbade mig själv för lite mer än ett år sedan, jag var i ett utsatt läge med dålig ledarskap, vill inte göra som du säger folk och en kropp som gjorde ont. Några arbetskamrater började då frysa ut mig och gjorde allt för att göra det så jävligt som möjligt. Jag undrar, vad i helsike är det som driver dessa människor att vilja förgöra en annan person? Funderar man någonsin på att detta vill jag också råka ut för? Vad är det som driver dom?

Inför denna säsong så var det ännu tyngre, dom fortsatte med sitt tugg och jag kände att jag kommer behöva sluta mitt jobb, vad ska jag då göra? Men så från en klar fin himmel, kom en av mina nya chefer in och pratade med mig och vi pratade länge.. Han tog tag i detta och livet började spira igen. Även våran högsta chef pratade med mig för att jag ville och det var ett fantastiskt samtal. Så ibland är cheferna av den bättre varan och arbetskamraterna dom värsta. Har funderat så på vad är det som gör att man vill göra illa en person så mycket att den inte vill gå på jobbet mer. Och mitt varade i bara ett år. Jag kan inte få in i mitt lilla huvud hur andra som varit drabbade av detta i flera år ska må. Men jag tänker på er och kunde jag göra något för en av er, skulle jag göra det på en gång. Bara som stöd, medmänniska..

Kram på er därute!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas