evafagrell

Någon ide?

Försäkringar, kan någon förklara varför man har sådana? 

Jag har börjat fundera starkt på om det bara är för syns skull..

Man har privata försäkringar, man har försäkringar via jobbet, ja man har försäkringar överallt och enligt min mening just nu, så känns det skit de samma.

Pga min skada som gjordes på ett fordon, så vill fackets försäkring att man ska pratat med fordonets försäkring. Och dom vill ju absolut inte ge några pengar till en med nedsatt arbetsförmåga. För dom anser att jag har blivit för gammal.

Skickade det då vidare till  fackets försäkring som skickade mig tillbaka för jag hade inte överklagat den tredje gången. Så nu är vi tillbaka till ruta ett. Så varför har man försäkringar? Betalt vill dom ha, men dom vill ju inte hjälpa en person som behöver deras hjälp pga en skada. 

Hade man vetat detta skulle man sparat pengarna man betalat in till försäkringarna och haft dom i madrassen istället, då kanske jag haft bättre hjälp av pengarna.

Det är bara att sätta sig att överklaga en tredje gång, sedan ska fackets försäkring få visa färg. Att vara skadad, med vissa funktionsnedsättningar är inte helt lätt. Vardagliga saker kan bli väldigt svåra. Nu gör jag en hel del ändå, med mer smärta som följd, men den går att leva med när man har en underbar make som finns till hjälp när det blir alldeles för svårt. Nu är det jobbet jag oroar mig för.

Arbetsförmedlingen har varit snälla dock, vi håller på att kolla på vad jag kan och inte. Jag hoppas bara vi sätter igång med det med full fart snart.

Ha det gått där ute folket!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas