evafagrell

Lycka till..

Önskar mig själv lycka till i natt. Har tyvärr haft några nätter som inte varit så bra. Jag snurrar runt i sängen, så om jag började nere i fotänden, så skulle jag ändock ligga med huvudet högt upp. Det moler och det värker. En del fingrar domnar och värker pga det.

Jag tränade ju igår och efter det har kroppen skrikit åt mig och tyckt jag varit dum. Den borde vara van nu, men tydligen vägrar den ge med sig också. Undrar om det blir jag eller kroppen som ger upp först i vinter. Ingen av oss hoppas jag.

Försöker titta efter jobb, men jag vet ju inte vad jag ska söka, då jag inte vet vad jag klarar i längden. Jag klarar alltid ett jobb en dag, men helst vill jag klara det lite längre än så. Jag sitter och planerar mitt egna företag, som jag fortfarande kan göra. Shiatsun har jag lagt på hyllan för tillfället, ska testa och se hur det känns, jag gör det lite då och då. Förhoppningen är ju att det ska bli bra, så jag klarar det, vore kul att även ha det i min lista under behandlingar. 

Håller på med lite julklappar, inget speciellt men ändå egengjorda julklappar. Har ju inte så många att ge längre, men vill ge dom som verkligen betyder något för mig. Folk som finns vid min sida, vad som än händer. Ni är inte många, men ni är guld värda. Ni orkar lyssna på mig när jag inte mår bra och ni lyssnar på mig när jag är glad. Jag försöker samtidigt vara en bra vän tillbaka, då ni är underbara.  Har du några riktigt bra vänner, som lyssnar på dig alltid? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas