evafagrell

Tankar och funderingar

Hej svejs där ute i världen!

Jag har inte hunnit skriva på en liten stund, jag jobbar låååååånga pass och fallet jag gjorde på jobbet har gjort mig tröttare och mer smärta och domningar i armarna. Och en jävelusisk huvudvärk vissa dagar. Så detta har blivit försakat.

Jag hamnade hos sjukgymnasten igen, kändes sådär när jag inte behövt honom på ett tag. Men nu vill jag snabbt ge detta en chans att bli bättre fort. Just nu känns det hopplöst, men det är ju inte så gammalt ännu. Man kan ju alltid hoppas. :)

Jag har lite funderingar på hur man beter sig när man ska på en lift i ett skidsystem, och hur en del tänker när dom är i ett skidsystem. Jag som liftvärd, kan lova att jag ser en hel del och hör en hel del.

Ibland undrar jag hur en människa gör när dom ska sätta sig i sin soffa hemma. Jag står i en stolslift och jag har nog alla typer av varianter av hur man ska ta sig upp på denna stol. 

Och varför ska man använda stavarna till att stoppa sig själv med stolen före, när du knappast behöver ta fart för att ta dig på påstigningen? Varför förstör man sakerna som inte är dina? Typ stolssäten, nät. Och så undrar folk varför det kostar så mycket med ett liftkort.

En sak till. När en lift står, så gör vi det troligen för att den är trasig och försöker fixa den så fort det går eller så står den helt klart för gästens säkerhet. Tänk er  minus 25 grader ute och det blir stopp, ni kanske blir sittande i 2 timmar för evakuering. Jag lovar, ni kommer vara djupfrysta,

Och när det snöar och man inte ser pistmaskinens ränder. Vet inte hur många gånger den frågan kommit till mig. Varför har inte pistmaskinen kört här? Det har dom visst, men det började troligen snöa efter, skrapa bort snön nästa gång, ska ni få se hur fina ränderna är under. Och skulle det vara så att pistmaskin varit ute på morgonen, ja då syns ränderna inte ändå, för det är så mjukt att det är sönderkört på ett kick.

Så snälla innan ni blir arga, tänk på detta först.

Och när du kommer efter stängning, ställ dig själv frågan, skulle du bli glad om jag kom in till ditt jobb 10 minuter efter stängning? Om inte, gör det inte hos mig heller, Detta är ett helt vanligt jobb för mig med. Och jag har en familj jag vill hem till.

Ha det gott där ute så hörs vi!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas