evafagrell

Akademiska, nervöst.....

Hej på er där ute!!

Det har varit några tuffa veckor nu, framförallt har det varit intro och jag fått jobba fem dagar på raken och min kropp tycker tydligen inte om det längre. Vi har haft vårat årliga intro på jobbet och lärt upp dom nya som kommer och ska jobba under säsongen och detta år känns det riktigt bra med dom nya. Dom verkar verkligen vilja jobba. KUL!

Men min kropp har inte tyckt om detta, ska försöka göra klart en sak idag om armarna och överkroppen vill försöka klara detta. Kroppen skriker och vill helst vila och vad armarna skulle vilja, det vet jag inte. Jag har till och med svårt att skriva detta inlägg utan att armarna vill vila och knappt orkar skriva klart. Jag vet att det finns många som har det värre än mig och jag tycker inte synd om mig själv, men ibland dimper styrkan i mig själv och tårarna vill bara rinna. Jag har det garanterat inte värst, jag kan ju i viss mån jobba ännu. 

Fick en tid till Akademiska sjukhuset häromdagen. Läkaren här vill ha en second opinion på mig och se om jag ska ha en operation. Låter ju som man är jättedålig. Jag vet inte vad jag bör hoppas på heller. Operation är dock en operation. Kusligt! Vi får se vad denna läkare säger, hoppas bara hon inte är lika hemsk som den jag hade i Falun.Min man följer med även denna gång och det är bra. Vill ha honom med på denna resa som en trygghet och med flera öron. :)

Ha en mysig helg nu allihopa!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas